Janus Parmhed Janus Parmhed

OM SULVERKSTAN

Jag heter Janus Parmhed och driver Sulverkstan sedan 2009.
Jag har över 18 års erfarenhet av att arbeta med ortopediska inlägg & skor. Jag började tillverka  inlägg 2005 då jag drev outdorbutiken "LifestyleSports" 2003 - 2007 i Linköping.

Innan jag började tillverka formgjutna inlägg letade jag efter en teknik där jag kunde erbjuda det mest prisvärda individuellt anpassade inlägget som skulle kunna anpassas till dom flesta skor, vara vridstyvare, stabilare och skönare till ett bättre pris än andra inlägg på marknaden.

Om du anlitat anna aktör för formgjutna fotbäddar/skoinlägg mot för dina problem och du upplever att dom inte hjälper dig så bra så är dom felbyggda! Dom är för mjuka eller för låga i stödet och kan då ej heller avlasta optimalt!
Kontakta Sulverkstans ( 0709-32 32 66) Sulverkstan formgjutna fotbäddar är helt unika på marknaden med personligt däpning och flexande valstöd för bästa resultat och komfort!

Jag är därför stolt att kunna erbjuda er ett ortopediskt inlägg som är bättre, skönare och dom mest prisvärda på marknaden. dessutom så kan du gå hem med inläggen i dina skor efter endast 60 min.
Ipriset ingår självklart fot och steganalys, samt ett återbesök för ev. justering om det skulle behövas.
Boka din tid idag på Sulverkstan!
Ring eller skicka sms 0709-323266


Jag erbjuder en analys där vi går igenom dina fötter, knän, höft och längdrygg och nacke.
Vi börjar med att jag tittar på överkropp, underkropp och dina fötter när ni går och står1
Med tydliga bilder på de olika kritiska punkterna så beskriver jag vad ev.  problemet kan beror på och hur jag ska bygga inlägget för att det ska på bästa sätt korrigera, stötta och stabilisera upp foten på rätt och bekvämt sätt så att foten och underben, knä, överben står rakare så att alla lederna från rygg ner till fot står så rakt som det bara är möjligt.

Önskar du inlägg efter analys så ingår det alltid tid för tillverkning medans du väntar (ca. 60 min) ni är med under hela prosessen och ser tillverkningen från början till slut!
Ring el. maila nu och boka din tid för en gratis analys 0709-323266 info@sulverkstan.se !
VÄLKOMNA

Mvh. Janus Parmhed

Kontakt

Janus Parmhed
Sulverkstan
Burensköldsvägen 28c
595 32  MJÖLBY
Info@sulverkstan.se
0709- 32 32 66

Sulverkstan Burensköldsvägen 28c (källartrapp till höger om porten) 595 32  MJÖLBY Tel. 0709-323266,  mail. info@sulverkstan.se