Sulverkstans formgjutna inlägg! Förmodligen Östergötlands bästa inlägg..

Jag har under flera år lidit av smärta i mina trampdynor och hälar, jag har haft hälinflamation ett antal gånger. Jag spelar i nuläget innebandy i Solfjäderstadens DJ lag, men har också spelat fotboll i Borens IK och jag har aldrig kunnat spela en hel match då det har gjort för ont att springa på grund av mina smärtor i trampdynor och hälar. Fick jag ont i mina fötter slutade det oftast med att jag inte kunde gå normalt, utan jag gick på yttersidan av foten eftersom det gjorde för ont att sätta ner trampdynorna och hälarna. Det kunde resultera i att jag inte kunde gå på träningar eller matcher. Det kunde ibland va så illa att jag inte alls kunde gå utan mina föräldrar fick bära ut mig Jag och mina föräldrar har försökt med allt, vi har gjort olika sortens sulor, vi har gått till olika sjukgymnaster där jag fick olika övningar, men ingenting hjälpte, jag fick fortfarande ont. En dag berätta min mamma för mig om sulverkstan och att det kan vara värt att testa och jag kan säga att jag var villig att testa allt för att mina fötter skulle bli bra. Efter att jag fick mina sulor kan jag idag träna och spela hela matcher utan att känna någon smärta. Dessa sulor är min räddare, hade inte mina mamma berättat för mig om sulverkstan hade jag varit tvungen att sluta med sporten jag älskar. Från att inte ens kunna spela 15 minuter på en innebandymatch till att kunna spela 3x20 är en stor förbättring och jag kan faktiskt bidra med någonting till laget och att känna den glädjen att faktiskt får träna och spela match är obeskrivlig!
Mvh Maja Karlsson
Farward i SOLFJÄDERNS IBK
 

Kommentera gärna:

Senaste nyheter

Senaste kommentarer

Nyhetsarkiv

Länkar